martes, junio 18, 2024
spot_img
InicioActivitats i projectesA Bao A QuV Exposició d'arts plàstiques i disseny d'alumnat de batxillerat

V Exposició d’arts plàstiques i disseny d’alumnat de batxillerat

El passat dimecres 11 d’abril, vam inaugurar l’última mostra externa de treballs artístics dels nostres alumnes de batxillerat a la Biblioteca Caterina Albert.

Aquesta exposició és possible gràcies a la col·laboració de moltes entitats: Macba, A Bao A Qu i els projectes Cinema en cursFotografia en curs, Fundació Miró i Biblioteca Caterina Albert.

 

Hi va assistir molta gent, amics, pares i mares, institucions i també una gran representació d’alumnes.

Com altres anys, l’acte va començar amb una explicació dels treballs exposats per part de l’alumnat a la sala d’actes.

  

Us mostrem alguns dels projectes presentats:

EL MODERNISME I LES FLORS. DE LA NATURA A L’ARQUITECTURA

Il.lustracions realitzades en col.laboració amb la Diputació de Barcelona per una mostra itinerant de la Xarxa de Museus Locals de Barcelona.

Hem treballat sobre les 21 plantes utilitzades pels artistes del modernisme català per crear decoracions aplicades a l’arquitectura. Realitzat a Dibuix Artístic.

PROJECTE AUTOGESTIONAT MMS

 

Creacions artístiques en grup a partir de la col.laboració amb la Fundació Miró (Espai 13) dins del cicle La possibilitat d’una illa (comissariat per l’Alexandra Laudo).

Realitzat a Dibuix Artístic. Podeu veure totes les obres en aquest enllaç.

MOSTRA DE TREBALLS D’ARTS VISUALS

 

Selecció de treballs de la matèria d’Arts Visuals realitzats per les exposicions individuals de finals de curs del Batxillerat Internacional. Per saber més visiteu aquests enllaços: Exposició I i Exposició II.

MATISSE I LA FIGURA HUMANA

 

Il.lustracions amb diferents tècniques realitzades a Dibuix Artístic (corresponen a la part dreta de la imatge).

DISSENY DE PACKAGING

 

Creació de packaging i imatge corporativa per diferents productes. Realitzat amb Adobe Illustrator i tècniques tradicionals a Disseny.

DISSENY D’UNA CADIRA

Il.lustracions minimalistes a partir del procés d’abstracció d’un projecte personal de disseny industrial.

Realitzat amb Adobe Illustrator, SketchUp i tècniques tradicionals a la matèria de Disseny.

SOBRE «EL ESPÍRITU DE LA COLMENA» DE VÍCTOR ERICE

Treball narratiu, fotogràfic i de creació al voltant del visionat de la pel·lícula. Emmarcat dins les matèries de Cultura Audiovisual i Llengua catalana de 1r Batxillerat Arts. En el marc dels projectes Cinema en curs i CinEd de l’associació A Bao A Qu. Fotografies d’espais buits inspirats en la pel·lícula, dibuixos, il·lustracions digitals i textos literarios. Tot el treball al voltant del film s’ha recollit en un llibre que es pot veure a la mostra.

Si cliqueu l’enllaç podreu veure el llibre en format digital: https://issuu.com/abaoaqu_/docs/elespiritudelacolmena_imoisesbroggi

 

 

IL·LUSTRACIONS DE CINEMA D’AUTOR

Treballs realitzats a la manera de diferents estils d’il·lustració contemporània, dins les matèries de Dibuix Artístic i Cultura Audiovisual de 1r Batxillerat Arts. Films visionats en el marc dels projectes de l’associació A Bao A Qu: Cinema en curs i Moving Cinema, amb la col·laboració de Filmin.

 

FOOGRAFIES D’ESPAIS BUITS

Fotografies d’espais buits naturals, urbans, interiors i exteriors realitzades en el marc del projecte Fotografia en curs de l’associació A Bao A Qu dins la matèria de Cultura Audiovisual de 1r Batx Arts.

Podeu consultar els treballs a l’article del web: http://institutbroggi.org/fotografies-despais-buits-2/ A continuació algunes de les fotografies exposades:

 
 

CONSTRUIR UN RETRAT.

Fotografies de retrat realitzades per l’alumnat de 2n Batxillerat en el marc del projecte Fotografia en curs de l’Associació A Bao A Qu i dins la matèria de Cultura Audiovisual. Podeu consultar el material exposat llegint el següent enllaç: http://institutbroggi.org/mes-enlla-dun-retrat/ i també podeu veure l’exposició publicada al web de Fotografía en curs: http://www.fotografiaencurs.org/ca/content/més-enllà-del-retrat-1

DOCUMENTALISME CONTEMPORANI
Foto llibres de temàtica documental realizats per l’alumnat: el barri, el mercat, el metro, fotografia íntima… Temes triats per l’alumnat dins el contingut dels moviments fotogràfics de Cultura Audiovisual de 2n Batx. Entre els fotògrafs referents destacar: William Klein, Francesc-Català Roca, Garry Winogrand, Lewis Hine, Lee Friedlander, André Kertész i Willian Egleston.
 
 
 

Aviat publicarem articles específics per entendre millor cada treball.

Us deixem amb més imatges del muntatge i de la mostra.

ARTICLES RELACIONATS

ALTRES ENTRADES