jueves, mayo 30, 2024
spot_img
InicioActivitatsL'alumnat del batxillerat artístic rep una masterclass de Dansa - Contact d'improvisació

L’alumnat del batxillerat artístic rep una masterclass de Dansa – Contact d’improvisació

La Irene Lapuente, ballarina amb molts anys de pràctica i actual fundadora i directora de la Mandarina de Newton, ha ofert una masterclass a tots els nois i noies de 1r i 2n de batxillerat artístic mostrant-los un tipus de dansa anomenada contact d’improvisació.

L’activitat s’engloba dins la matèria de dibuix artístic per 2n de batxillerat i tutoria per 1r de batxillerat. Volgudament s’ha provocat aquesta situació per deixar enrere prejudicis, i afavorir el coneixement del propi cos com si d’un estudi es tractés, amb la voluntat de dibuixar-lo posteriorment amb més detall.
L’alumnat mogut pel ritme de la música i amb les prèvies instruccions per no lesionar-se, s’ha deixat portar tot dansant i establint contactes amb d’altres cossos com si fossin vincles d’un sol tot. Escoltant els lleugers moviments d’altres cossos han reaccionat per complementar-se i practicant contactes a diferents alçades per tal de generar estructures amb els seus cossos.
Un petit massatge ha servit per concloure aquesta activitat inoblidable, que ha fet les delícies de tots els que han aconseguit acabar-la.
Esperem que aquesta activitat hagi obert nous camps d’exploració i creació artística, per tot l’alumnat.
ARTICLES RELACIONATS

ALTRES ENTRADES