martes, junio 18, 2024
spot_img
InicioActivitatsIntroducció de CAD i tècniques d'stopmotion al batxillerat d'arts

Introducció de CAD i tècniques d’stopmotion al batxillerat d’arts

Aquesta setmana hem visitat l’Ateneu de Fabricació de les Corts amb els alumnes de primer del batxillerat d’arts com a activitat complementària de la matèria del Taller. 
Amb aquesta activitat es pretén introduir l’alumnat en el món de les tècniques de dibuix assistit per ordinador, el món de la fabricació tridimensional i també el de l’animació amb la tècnica de l’stopmotion.

Vam fer un taller d’stopmotion amb diferents tècniques i materials impartit per Corey Wittig, del Carnegie Library of Pittsburg. Aquest laboratori està a disposició dels joves de la ciutat i treballa principalment en horari extraescolar camps creatius com ara la música electrònica, les arts o la fabricació tridimensional. 

El taller forma part d’un tour per diferents ciutats espanyoles dissenyat pel consolat dels Estats Units d’América. El taller va ser impartit en anglès i ens alegra saber que no va caldre traducció simultània la qual cosa mostra l’alt nivell en anglès dels alumnes.

Us mostrem alguns dels mini-vídeos realitzats.


i un altre més.

També us mostrem un vídeo que mostra el desenvolupament del taller i una entrevista a en Corey:

Aquest és el vídeo original en anglès:


A més vam conèixer el següent el magnífic equipament de l’Ateneu: Màquines de de creació i modificació de bits (a càrrec dels tècnics de l’AdFL): de fabricació sustrativa i additiva.

Finalement vam fer una pràctica d’introducció al món del producte personalitzat a partir d’una proposta amb programari CAD (amb el suport dels tècnics de l’AdFLC).

ARTICLES RELACIONATS

ALTRES ENTRADES