viernes, julio 12, 2024
spot_img
InicioActivitatsExposició dels alumnes de 3r d'ESO al Museu Blau

Exposició dels alumnes de 3r d’ESO al Museu Blau

Hem visitat el Museu Blau amb els alumnes de 3r d’ESO per tancar el projecte d’l.lustació científica. Sempre és un bon moment per anar a aquest fantàstic espai d’aprenentatge però encara ho és més per veure l’exposició final que els responsables del museu van crear amb les nostres il.lustracions.
L’acte va tenir una primera part en la que l’il·lustrador Carles Puche va fer una breu conferència i en la que alguns alumnes van exposar una síntesi del que ha suposat per tots nosaltres la participació en aquest projecte.
La segona part va consistir en l’explicació del treball de programació que els alumnes de l’IES Joan d’Àustria han fet a partir del nostre material.
Han dissenyat una app de realitat augmentada que funciona amb mòbils amb el sistema operatiu Android. Podeu descarregar l’app de manera gratuita i fer-la anar als espais originals que vam fer servir per crear les il.lustracions (parc de can Miralletes i entorn de l’institut al carrer Pare Maria Claret).
Finalment vam poder visitar una exposició de fotografia artística relacionada amb els arbres i també la nostra exposició d’il.lustracions.
Tot està exposat de manera molt professional.
Volem agrair el museu pels regals que ens han fet: 3 catàlegs d’il.lustració científica, entre ells, un manual molt complet sobre aquesta disciplina creat pel Carles Puche. També ens han donat tickets per poder visitar el museu.

Visiteu l’exposició dels alumnes: podeu entrar en aquesta zona del museu de manera lliure fins el setembre. També podeu descarregar l’aplicació de realitat augmentada des d’aquest enllaç.
Artículo anterior
Artículo siguiente
ARTICLES RELACIONATS

ALTRES ENTRADES