domingo, mayo 26, 2024
spot_img
InicioActivitatsExperiència Fotogràfica Internacional dels Monuments 2014

Experiència Fotogràfica Internacional dels Monuments 2014

La Mar F. (exalumna premiada a l’Experiència Fotogràfica Internacional dels Monuments, EFIM 2014) va poder gaudir d’una masterclass de fotografia al Museu de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya-mNACTEC. Va anar acompanyada del Francesc C., professor  de Cultura Audiovisual del Moisès Broggi.

Aquí teniu un resum de la jornada.

La segona part del premi consistia en un viatge a Strasbourg. Us presentem un resum del viatge amb les seves paraules i les seves fotografies:
«Strasbourg és una ciutat preciosa, i en aquestes dates és extremadament nadalenca, jo no tinc aquest esperit, però realment ens transmetia una sensació molt tendra.
Com que ens trovabem al centre de la ciutat, hem pogut visitar la zona més bonica, amb casetes tradicionals i els canals que les rodegen, inclús un dia vam navegar per aquests!
Em penso que la foto de grup amb els diplomes amb la resta de guanyadors d’Europa me la vaig perdre, i la meva amiga i jo no sortim a la fotografia perquè ens vam escapar per anar a veure el parc de l’Orangerie, que ningú més va poder visitar; i la veritat és que no ens vam sentir gens malament per haver marxat sense permís ja que era un lloc meravellós!
Al tornar vam tenir problemes amb la companyia aèrea, que feia vaga, així que vam haver de tornar en tren, però gràcies a això vam poder fer una parada d’una hora a Montpelier, i vam fer una visita exprés pels voltants de l’estació.
Tret del fred i que no hi va haver massa bona relació amb la resta de guanyadors de Catalunya (diferències d’interessos i d’edats), ha sigut una experiència molt interessant i preciosa, que no oblidaré mai!
Us deixo l’enllaç del facebook de Patrimoni de la Generalitat, on, si baixeu una mica (cerqueu finals de novembre de 2014), trobareu uns petits escrits diaris que vam fer els viatjants, acompanyats d’algunes fotografies fetes entre tots.»
ARTICLES RELACIONATS

ALTRES ENTRADES