jueves, abril 25, 2024
spot_img
InicioActivitatsDiadesVuitena edició del Broggiciència a 3r d'ESO

Vuitena edició del Broggiciència a 3r d’ESO

Aquests dies s’està celebrant la Setmana de la Ciència 2020 a l’institut. És ja la vuitena edició del concurs Broggiciència, on l’alumnat participa fent experiments que fan davant dels companys. Es fa tant al primer com al segon cicle de l’ESO. L’alumnat del primer curs del Batxillerat internacional exposa la seva recerca just a l’alumnat de 3r. En aquest article, en concret, volem mostrar alguns dels experiments realitzats per aquest grup de 3r d’ESO com ara el Ball de les panses, l’Ou dintre d’una ampolla, el Foc a les mans, el Porexpan que es desfà, un Volcà d’escuma, un Fluid no newtonià amb maizena, les ones sonores amb colors, i alguns altres.

Un munt d’experiències que desperten la curiositat i l’interès pels fenòmens físics, químics i tecnològics del nostre entorn, entre aquestes noies científiques i aquests nois científics del nostre Institut Moisès Broggi.

Per votació del grup, l’experiment que es consideri el millor de la classe rebrà un diploma i un premi sorpresa durant la setmana d’entrega de Premis STEAM (Science, Technology, Engineering Art & Mathematics)

Vídeo d’un dels experiments que més va agradar, La visualització del so.

ARTICLES RELACIONATS

ALTRES ENTRADES