jueves, junio 13, 2024
spot_img
InicioActivitatsDiadesAquest Nadal regala't TEMPS per...

Aquest Nadal regala’t TEMPS per…

Aquests dies hem realitzat diferents activitats relacionades amb el Nadal.

  • Des de les tutories, cada grup d’alumnes ha escrit 8 frases que donen contuïtat a: Aquest NADAL REGALA’T temps per…   Amb les 8 frases hem elaborat un arbre de Nadal de cada grup. El cartell de l’ activitat ha estat dissenyat per la Beth P., alumna de 2n Batx d’Arts. Us mostrem algun exemples:
  
Aquests fantàstics arbres els hem penjat al vestíbul de l’institut. Frases molt suggeridores, ens regalem temps per sommiar, jugar, badar, mirar les estrelles, estar amb la familia, fer esport, dormir, dibuixar, estimar, retrobar vells amics… Verbs que ens fan pensar amb aquelles coses que no valen diners i que avui en dia ens resulten cares pel ritme de vida que portem plegats.
  
  • A la matèria de Volum, l’alumnat de 1r de Batxillerat d’Arts ha ideat uns arbres molt literaris, dos arbres realitzats amb l’ajut de l’alumnat de 2n d’ESO.

 

  • El Marcel, el Xavi i l’Arnau, alumnat de 2n Batx Arts, ens han fet un graffitti molt original a la Sala d’Actes, aquest decorat s’ha realitzat com a fons per l’escenari de la festa de Nadal que realitzarem el dimarts 22.
 
  • I per acabar, com cada any, tenim apunt la felicitació de Nadal realitzada per l’alumnat de 1r d’ESO dins el projecte artístic i d’innovació Qui sóc, com som. Uns retrats molt evocadors !!

Els millors desitjos pel 2016 !

Gràcies a tots pel vostre compromís incondicional, tot plegat, un exemple!

Els millors desitjos per a tots, bon descans merescut i a gaudir del temps regalat!!!

ARTICLES RELACIONATS

ALTRES ENTRADES