martes, junio 18, 2024
spot_img
InicioActivitats“Bachata” a Educació física

“Bachata” a Educació física

El passat dia 13 de març les alumnes Sara Ferrer i Cèlia Rènom es van convertir en professores d’Educació física, tot explicant-nos com ballar una mica de “Bachata”, amb l’objectiu d’assolir uns mínims coneixements d’aquest ball.

La classe va començar amb uns estiraments suaus i breus, primer calia relaxar el coll realitzant moviments circulars amb el cap, després el cos en general, així que amb els braços, el tors i l’espatlla es van fer moviments concèntrics. Per acabar, asseguts al terra es van estirar una mica les cames. L’objectiu de tot això era fer una mica d’escalfament i no començar en fred l’activitat.

Llavors van procedir (amb música de fons) a explicar uns passos senzills inicials, els quals els feien moure en direcció cap als costats. Un cop assolits aquests passos, es van localitzar les persones que els hi costava més i van dividir la classe en dos grups; els primers (que ja dominaven el pas) seguien una de les professores que havien preparat la classe, la qual els va fer repetir el pas un parell de vegades més i els n’hi va introduir un de nou, pel qual havien de desplaçar-se endavant i endarrere. Mentrestant, el segon grup -i més nombrós- es va quedar amb l’altre professora i en poc temps van assolir els coneixements endarrerits i es van poder agrupar en un següent torn amb el grup general.

Tot seguit, després de les indicacions, s’ha possat la cançó sencera i tothom l’ha ballat seguint els passos. En aquest moment les professores han tingut al seu costat els més atrevits i atrevides pel ball complert.

Laia S. i Xavi C.
ARTICLES RELACIONATS

ALTRES ENTRADES