miércoles, julio 24, 2024
spot_img
InicioVisual i plàsticaBatxillerat d'artsLa Casa Bloc: documental realitzat per l'alumnat del batxillerat d'arts en el...

La Casa Bloc: documental realitzat per l’alumnat del batxillerat d’arts en el marc del projecte Cinema en Curs

Publiquem al nostre web el documental realitzat durant el curs passat amb la col.laboració de l’entitat A Bao A Qu.

La Casa Bloc va ser construïda entre 1932 i 1936, durant la Segona República, pel grup d’Artistes i Tècnics Catalans per al Progrés de l’Arquitectura Catalana, més coneguts com GATCPAC. Havia de ser el primer habitatge per millorar la qualitat de vida de la classe obrera.

Els i les autores del film expliquen: “Els arquitectes de la GATPAC van dissenyar i construir l’edifici amb la intenció de millorar la vida de les persones i també, propiciant què es formés una comunitat tan forta com la dels veïns i veïnes que hi viuen. De fet, tot i que els temps han canviat, els lligams del passat encara hi romanen.”

Aquest treball va ser realitzat per: Oriol Aparicio, Elena Benedico, Andrea Berlandino, Teo Camacho, Laia Campos, Emily Guillen, Sakura Hikobe, Iván Gabriel Hoffmann, Laura Iniesta, Muntsa Mármol, Àlex Matas, Martina Mer, Greta Montanyès, Elisabeth Morales, Lucía Ollés, Ash Ordóñez, Juliette Palma, Marina Rubio, Briana Santos, Júlia Sanz, Jana Solé, Ona Subirana, Maria Termes. Amb l’acompanyament de la professora Laura Murcia i la cineasta Alba Bresolí i la col·laboració dels professors David Arnaiz i Leo Sanchis.

ARTICLES RELACIONATS

ALTRES ENTRADES