viernes, julio 12, 2024
spot_img
InicioActivitatsProjecte de segon d'ESO: Inici de la col·laboració amb la Sala Beckett

Projecte de segon d’ESO: Inici de la col·laboració amb la Sala Beckett

La setmana passada vam encetar, en el marc del projecte artístic de segon d’ESO, la col·laboració amb la Sala Beckett de Barcelona. Els primers fruits d’aquesta col·laboració han estat els següents:
El passat dijous 22 de gener ens va visitar la Marta Buchaca, l’autora de l’obra teatralPlastilina, que els alumnes han llegit aquest trimestre. Els alumnes van tenir l’oportunitat de parlar amb la Marta Buchaca sobre alguns aspectes de Plastilina, aixó com sobre el seu procés d’escriptura, les seves fonts d’inspiració… i la seva feina com a guionista de la sèrie televisiva La riera.
 
El mateix dijous, en acabar la xerrada, els alumnes que formen el grup de Teatre van començar a treballar amb el Víctor Múñoz, coordinador artístic de la Sala Beckett, que ens ajudarà en el procés de creació d’una obra de teatre jove. En la sessió, van participar en fer jocs dramàtics i fins i tot van realitzar una breu improvització en petits grups.
 
Com a cloenda de la setmana, el divendres 23 de gener al vespre alguns alumnes de segon d’ESO i llurs famílies van assistir, acompanyats per professors del centre, a la representació de l’obra de teatre L’efecte perfecte, a la Sala Beckett.  L’obra s’emmarca dins del cicle de teatre jove que la Sala Beckett porta a escena durant la segona quinzena del mes de gener, i ens representa, en clau de misteri i ciència-ficció, un món en el qual els adults semblen haver desaparegut.

Els alumnes van poder gaudir, i molt, d’un tipus de teatre proper a ells en personatges, temes i llenguatges. En acabar la funció, també van tenir l’oportunitat de parlar amb els actors.

ARTICLES RELACIONATS

ALTRES ENTRADES