lunes, julio 22, 2024
spot_img
InicioInstitutBatxilleratReconeixement alumnat de Terrassa amb Distinció PAU 2024

Reconeixement alumnat de Terrassa amb Distinció PAU 2024

El regidor d’Universitats i Transferència de Coneixement, Pep Forn, va participar el passat dijous 11 de juliol 2024, a la tarda en l’acte de reconeixement a l’alumnat amb Distinció PAU, que atorga el Consell Interuniversitari de Catalunya als estudiants de Batxillerat que han obtingut en la fase general de la PAU (Proves d’Accés a la Universitat) una nota igual o superior a 9. L’acte que organitza el Servei d’Universitats de l’alcaldia va tenir lloc a la sala d’actes de l’Edifici ESEIAAT (Escola Superior d’Enginyeries Industrial, Aeroespacial i Audiovisual de Terrassa).

L’Ajuntament de Terrassa s’ha sumat, d’aquesta manera, a aquest reconeixement en què, enguany, han estat distingits 26 alumnes, 10 nois i 16 noies de 9 centres de Terrassa (4 concertats i 5 públics), i 5 joves de Terrassa que estudien fora de la ciutat (4 de centres públics i 1 de concertat). És el cas de l’alumne de l’Institut Moisès Broggi, en Martí Dalmases, amb un 9’20; i de la també terrassenca,  Sara Padilla, l’alumna que ha obtingut la millor nota, un 9,70, de l’Institut Forat del Vent de Cerdanyola del Vallès. Ambdós han cursat la doble titulació del batxillerat LOMLOE i del Batxillerat Internacional.

També hi ha hagut un reconeixement cap als centre Centres Educatius d’aquest alumnat d’excel·lència, per la tasca docent en l’aconseguiment de la Distinció.

ARTICLES RELACIONATS

ALTRES ENTRADES