miércoles, abril 24, 2024
spot_img
InicioActivitats i projectesA Bao A QuComencen els projectes 2015-2016 !

Comencen els projectes 2015-2016 !

Han començat els projectes artístics i d’innovació de 1r, 2n, 3r i 4t d’ESO en el marc del projecte Magnet.

Aquest tercer any d’aliança amb el MACBA consolidem els projectes de 1r, 2ni 3r d’ESO i ens estrenem amb els projectes de 4t d’ESO.

Continuem participant en els projectes Cinema en curs de l’entitat A Bao A Qu, mantenim la col·laboració de la Sala Beckett, el Macba col·labora en diversos nivells i s’incorporen als projectes l’institut català de paleontologia Miquel Crusafont de Sabadell. També es realitzaran activitats i tallers al centre com els de 3r d’ESO Cúpules de Leonardo i la Màquina enigma. Tenim previst fer estrenes i exposicions a fora del centre: un audiovisual a la Pedrera, una obra de teatre a la Sala Beckett, una peça sonora al Macba, i participarem a la mostra de ciència Novum.

Aquests dies hem fet les presentacions a l’alumnat, els hem lliurat la LLIBRETA DE PROJECTE, i hem començat a treballar.

  • A 1r d’ESO treballarem des de les matèries troncals de Català, Socials i Visual i Plàstica amb els centres d’interès: el retrat, l’espai de l’institut i el nostre entorn.
  • A 2n d’ESO hi participen les matèries de Castellà, Visual i Plàstica i Música amb els centres d’interès: el món dels objectes i emoció_representació. El 2n trimestre comptarem amb la intervenció a l’aula de creadors de la Sala Beckett, una artista sonora del Macba i un cineasta.
  • 3r d’ESO intervenen les matèries de Tecnologia, Visual i Plàstica, Matemàtiques, Ciències Naturals amb el projecte ESTRUMETACLES i els centres d’interès: Estructures, Mecanismes i Habitacles
  • Estrenem els projectes de 4t d’ESO dins la franja de matèries específiques, tres projectes on l’alumne tria:

Creadors en Residència. Modalitat dramatúrgia. Matèria Visual i Plàstica i castellà.

Evolucionem. Matèria de Biologia i Geologia i Anglès.

Broggs’metics. Matèria de Física i Química i Anglès.

Encetem el curs 2015-2016 amb moltes ganes i amb aquella il·lusió que s’encomana per totes bandes !

Periòdicament anirem fent articles al web, us animem a seguir el procés,

Aquí teniu algunes imatges d’aquests primers dies:

Podeu descarregar aquest pdf per saber més sobre el treball per projectes al centre.

ARTICLES RELACIONATS

ALTRES ENTRADES