miércoles, julio 24, 2024
spot_img

Comencem!!

Comencem la primera setmana de setembre amb energies renovades i amb molta feina per endavant. Professorat nou, professorat de la casa, reunions i més reunions, últims retocs d’obres, neteja a les aules i als seminaris…. Una primera setmana molt intensa.

Aquest any serem 68 professores i professors (21 de Cices Formatius, i 47 d’ESO i Batxillerat). Hores d’ara tenim el centre ple, màxima capacitat d’alumnat i professorat.

El divendres, per acabar la setmana, vam fer el claustre de professorat d’inici de curs. El primer moment on coincidim els 68 professors. Per coneixe’ns una mica vam fer una activitat de coneixença, on l’art hi va ser molt present. Cada professor va haver de triar un quadre d’entre diferents posssibilitats, i també ens vam posar el nom amb una enganxina. Després per petits grups vam parlar sobre nosaltres (aficions, viatges d’estiu, temps de lleure…) i també sobre el quadre que havíem triat… La tria del quadre ens va servir per confeccionar els grups. Després cada grup va triar un portaveu i ho va explicar a la resta de companys.

Ens ha agradat molt saber els uns dels altres, i també saber què ens ha portat a triar aquest quadre…

Sabeu que va dir un professor del grup que va triar aquesta obra de Miró?

Que la obra li representava un línia del temps del curs, ara just estavem a la franja vermella, després cada punt li simbolitzava diferents moments de l’any….

Aquesta activitat ha estat inspirada en una dinàmica realitzada en una formació de Cinema en curs.

Després de l’activitat i de molts somriures, paraules de benvinguda del director i altres intervencions de caire informatiu i organitzatiu.

A continuació la relació d’artistes proposats, i més imatges de la dinàmica!!

Molt bon curs a totes,

 

 

ARTICLES RELACIONATS

ALTRES ENTRADES