sábado, junio 22, 2024
spot_img
InicioActivitats i projectesA Bao A QuGran jornada de Portes Obertes ESO 2016

Gran jornada de Portes Obertes ESO 2016

Dissabte 4 de març hem cel·lebrat una gran jornada de Portes Obertes. Hem presentat i compartit el nostre projecte Broggi amb les famílies. La jornada s’ha desenvolupat en dos torns. A les 10h primera tongada, presentació a la Sala d’actes per explicar qui som i què fem, i també perquè ho fem, el sentit del nostre projecte. En aquesta primera part han intervingut:

  • Anna Díaz Coordinadora de la ESO, l’Anna ens ha fet una explicació general del centre

Posteriorment l’AFA ha explicat el seu projecte i els seu vincle amb l’institut, ha intervingut la presidenta de l’AFA: Judith Pertínez

 

Seguidament una representació de l’equip de professorat de projectes ha explicat els projectes Artístics d’innovació, han intervingut:

  • Aleix Clos, professor de català, coordinador pedagògic del centre i coordinador del projecte de 1r d’ESO.
  • David Arnaiz, professor de castellà, coordinador del projecte de 2n d’ESO i responsable del grup de teatre.
  • Estel·la Clopés, professora de català, membre de l’equip de projecte de 2n d’ESO i del grup de Cinema
  • Juan Manuel Granda, professor de música, membre de l’equip de projecte de 2n d’ESO i del grup de Música.
  • Angel Vidal, professor de tecnologia i coordinador de l’equip de projecte de 3r d’ESO
  • Lucía Garcia, professora d’ Economía i membre de l’equip de projecte de 4t
  • Fanny Figueras, professora de Visual i Plàstica, membre de l’equip de projecte de 2n,4t i coordinadora general dels projectes del Broggi

 

 

 

Un moment molt important on es posa de manifest el valor del treball en equip del professorat i on es transmet la il·lusió del projecte compartit que tenim entre mans.

La segona part de la jornada ha transcorregut per les instal·lacions de l’institut, un nombrós grup d’alumnes voluntaris han estat explicant a diferents espais el que fan i com ho viuen. Fantàstics els alumnes, han mostrat un cop més que el Broggi és cosa de tots!! Una gran felicitació per ells!!

 

 

Durant la jornada també hem disposat de servei de «cangur». Els nostres alumnes més grans han jugat amb tots els nens i nenes que han vingut, un servei per totes aquelles famílies que venien amb canalla menuda. S’ho han passat d’allò més bé!

 

I per qui volia Broggi-dibuixar, tres plafons per completar un encreuat, crear un «emoticono» o deixar-nos un missatge!!

Què t’esperes al Broggi?

 

Agrair també la col·laboració de la Mireia Trull, el Marcel Vila, la Carmen Valero, la Irene i el Josep, per fer possible l’impossible: el «Xeflis», la part tècnica, la informació burocràtica…!! Moltes gràcies!

Gran comunitat Broggi, gràcies a tots i a totes!!

 

 

ARTICLES RELACIONATS

ALTRES ENTRADES