jueves, mayo 30, 2024
spot_img
InicioInstitutESOViatge de final de curs a Roma

Viatge de final de curs a Roma

El viatge, acompanyats per l’Anna D., la Lucía G. i el David A., ha estat molt intens, tant pel que es refereix a l’anada i tornada en vaixell, com pel que fa als tres dies que hem estat de visita pròpiament a Roma.

El viatge en vaixell ens ha permès disposar de gairebé un dia complet de convivència en un espai relativament reduït, tant pel que respecta als camarots com pel que respecta a l’haver d’acceptar unes normes comunes (més enllà dels costums particulars de cadascú/na a casa seva!). L’experiència ha estat molt vital perquè ha servit per conèixer’ns més enllà de les aules, i així és com hem rigut, jugat, discutit, ballat, descansat o dormit (la veritat, més aviat poc!)… Ens hem vist tots/es com a persones compartint un desig comú: el que seria el viatge a Roma (a l’anada) i el que havia estat el viatge a Roma (a la tornada).

I què dir-vos dels dies que hem estat a Roma? Hem vist moltíssimes coses! Hem caminat la ciutat de dalt (des de la Piazza del Popolo) a baix (fins les catacumbes de Sant Calixt), d’esquerra (des del Trastévere) a dreta (a la piazza della Independencia). Hem visitat la ciutat de dia i de nit: el Colosseo, el Campidoglio, la Piazza Navona, el Pantheon, la Piazza Spagna, l’Ara Pacis, la Piazza di San Pietro, el Castel de sant’Angelo, el Campo de’Fiori, els Fori Imperiali, la Colonna Traiana, la Piazza della Reppublica, el Circo Massimo, la Bocca della Verità, San Giovanni in Laterano, la Piazza Barberini, la Stazione Centrale Roma Términi, la Piazza Cavour, l’Arco di Constantino, la Piazza Venezia, l’Area Sacra della’Argentina, la Via delle Quattro Fontane, la Piazza de San Matei…

Us en podeu fer una idea dels quilòmetres que hem fet? Bufff!! Ha estat espectacular i hem tornat en forma! I l’Hotel Lazio només l’hem vist per esmorzar i per dormir, i per connectar-nos al wifi! En resum, que sabem del que parlem quan us diem que ens coneixem la ciutat pam a pam!

Ara només queda recordar les experiències que hem viscut, preparar aquest final de curs que en un tres i no res se’ns acaba, i esperar que els resultats acadèmics posin la cirereta a aquests quatre anys de Moisès Broggi a l’ESO, per tal de poder continuar el nostre camí, sigui al Broggi o sigui en altres estudis fora del centre!».
ARTICLES RELACIONATS

ALTRES ENTRADES