miércoles, mayo 22, 2024
spot_img
InicioDepartamentsEstrangeresLa Chiltern Way Academy ens visita

La Chiltern Way Academy ens visita

El passat dimecres 27 d’abril van venir a visitar-nos un grup d’alumnes del centre d’estudis Chiltern Way Academy, concretament del campus de Wendover, prop d’Aylesbury (entre Oxford i Londres).

La professora d’anglès Anna Díaz i el director del nostre institut, en Jose Manuel Celorio, van rebre el director Gary Regan, la coordinadora i Professora Maria Rouco, i els alumnes que els acompanyaven. Van voler aprofitar la seva visita a Barcelona per conèixer un institut de Secundària i per practicar una mica d’espanyol.
Alumnes voluntaris de 3r d’ESO els va fer de guies en anglès de l’Institut, mostrant-los les aules i els espais. També les exposicions.

Alejandro, Sara, Lia, Clàudia, Laia, Marialejandra, Sofia, Carol, Carla i Jasmina, es van saber fer entendre molt i molt bé i van saber transmetre l’entusiasme del dia a dia del Broggi.
Un moment divertit va ser el redescobriment de la pissarra. Pels d’aquí per poder dibuixar-hi més enllà de respostes, i pels d’allà encara més, perquè tot i que l’edifici és de l’estil d’en Harry Potter, totes les pissarres són digitals. 
Artículo anterior
Artículo siguiente
ARTICLES RELACIONATS

ALTRES ENTRADES