sábado, abril 13, 2024
spot_img
InicioVisual i plàsticaActivitats i projectesPresentació de projectes a les famílies: tot un art!

Presentació de projectes a les famílies: tot un art!

El juny passat vam fer la presentació dels projectes artístics i d’innovació de l’ESO per a les famílies. De fet ja fa força anys que tanquem el curs amb aquest moment de comunicació amb les famílies. Es tracta que l’alumnat i el professorat faci arribar a les famílies d’una manera pràctica i directa un tast de la feina feta durant el curs en el marc dels diferents projectes de l’ESO.

Doncs bé, el juny passat vam tenir la sort que la Fundació Jaume Bofill va venir a gravar l’experiència i n’ha produït un vídeo. Amb la FJB fa molts anys que col·laborem. Hem participat durant quatre cursos dels seus projectes Magnet i després hem mantingut el vincle pedagògic. Gràcies a aquesta col·laboració el nostre projecte educatiu s’ha vist enriquit amb aliances tant importants com la que mantenim amb el MACBA, amb una formació de molta qualitat per al professorat, i en general amb un acompanyament molt valuós al llarg del procés de construcció dels nostres projectes artístics i d’innovació de l’ESO. Persones com la Roser Argemí (cap de projectes de la FJB) han estat claus en aquest procés de creixement col·lectiu.

Esperem que gaudiu d’aquest vídeo tant com vam gaudir les persones que vam participar en la presentació de projectes el juny passat!

ARTICLES RELACIONATS

ALTRES ENTRADES