miércoles, julio 24, 2024
spot_img
InicioVisual i plàsticaActivitats i projectesGran exposició de treballs del batxillerat d'arts a la biblioteca Josep Benet-El...

Gran exposició de treballs del batxillerat d’arts a la biblioteca Josep Benet-El Clot

Dimecres vam muntar la nostra exposició de treballs a la biblioteca Josep Benet-El Clot.

Com hem comentat en altres articles, aquest curs hem repetit la col.laboraració entre el batxillerat d’arts i les biblioteques del districte de Sant Martí, ara al voltant de l’obra “Frankenstein; or, The Modern Prometheus” (Mary Shelley, 1823). Els treballs presentats són:
Us mostrem com han quedat cada treball:
Il.lustracions fetes a Dibuix Artístic reinterpretant a la manera de diferents referents contemporanis alguns dels films que s’han fet basant-se de manera directa o indirecta en aquest clàssic.
També des de Dibuix Artístic s’ha creat un mural modular fet amb tinta xinesa sobre paper.
Des de la matèria de Volum s’han creat una sèrie de peces escultòriques. Els treballs d’intervenció en els llibres estan inspirats en l’artista Mar Arza.
També hem creat una sèrie de pòsters basats en diferents estils de lettering (tinta, retolador i aquarel.la).

Agraïm un cop més la confiança demostrada en els nostres alumnes així com el suport material amb el que ens han recolzat per poder fer front a la despesa de materials i impressions digitals.

Els professors del batxillerat artístic estem molt satisfets del resultat d’aquesta  mostra en la que s’han reunit més de 90 treballs realitzats aquest primer trimestre. Com sempre, l’alumna ha tingut un paper protagonista també a l’hora de seleccionar el material exposat.
Aquesta exposició s’ha complementat amb 3 petites mostres a les biblioteques:
Sant Martí de Provençals, Ramon d’Alòs-Moner i també a la del Poblenou-Manuel Arranz.
ARTICLES RELACIONATS

ALTRES ENTRADES