jueves, mayo 30, 2024
spot_img
InicioActivitats i projectesA Bao A Qu16 de juny Presentació projectes artístics

16 de juny Presentació projectes artístics

El passat dilluns 16 de juny es van presentar a l’institut una mostra dels treballs de l’alumnat realitzats durant el curs 2013-2014 dins el marc del projecte Magnet i del projecte Cinema en curs.

Va ser un acte molt emocionant i participatiu amb l’alumnat com a protagonista. Per grupets van anar pujant a l’escenari per explicar el seguit de treballs que han desenvolupat durant tot el curs:

                                       A la foto veiem el director i la coordinadora dels projectes

Vam començar per l’alumnat de 1r d’ESO amb:

  • Qui sóc, com sóc. Tema: El retrat. Presentació amb suport audiovisual amb intervenció de les alumnes: Carla R., Sofia S.
  • Conec el centre, conec l’entorn. Presentació amb suport audiovisual amb intervenció dels alumnes: Eralp S, Gil H, Berta M, Sara P.

Tot seguit es van estrenar les peces cinematogràfiques en relació amb el projecte del 2n trimestre. Peces de Fotografia_so_text concebudes com una aproximació al món del cinema amb centre d’interès espai Institut Broggi i espai Macba, totes 4 realitzades en el marc del projecte Cinema en curs:

”Cada indret, cada racó amaga una història”

”Un nou dia comença”

”Visitant el Macba”

”Formes, llum, impressions…”

Un cop fet el visionat l’alumnat que detallem a continuació va explicar com havíen concebut les peces: Jennifer O, Pau G, Marta F, Aina O, Mariona L, Paola M, Bea L i Laia M.

Va ser un moment molt emocionant que va rebre un càlid aplaudiment per part de tots els assitents.

Posteriorment l’alumnat de 1r d’ESO B, va presentar el treball: Hablando en plata.

Aquest treball tracta sobre el càlcul de la quantitat de paper d’alumini que es consumeix en un any a l’institut Moisès Broggi i va obtenir una menció al Concurs Planter de Sondeigs i Experiments convocat per la UPC.

Van explicar l’experiència: Nerea L, Uriel G, Carlos Q, Paola M, Sergi C, José Antonio J, Izan M, Maisa D, Alan M i Jensy H.

Tot seguit el torn de 2n d’ESO amb l’explicació dels projectes:

  • El món dels objectes. Presentació amb suport audiovisual a càrrec de les alumnes: Sophie B, Vicky R

  • Emoció i ciutat. Presentació amb suport audiovisual a càrrec dels alumnes: Sofia L, Carles
A continuació es van projectar les seqüències cinematogràfiques realitzades per l’alumnat amb el tema Emoció i ciutat i dins el projecte Cinema en curs:

“Viatge d’anada”

“Canvi de rumb”

Posteriorment l’alumnat va explicar com havíen concebut les peces. Aquest cop l’alumnat participant va ser: Clèlia S, Berta C, Miriam L, Andrea P i Ainoa H, Sofia L, Romain H.

Per acabar es va projectar el Making Of: Un ventall de competències.

Una tarda molt entranyable, una bona manera d’acabar un curs intens amb molta feina feta i de gran qualitat. Una hora i mitja d’emocions, de coneixement i de nervis, un plaer haver compartit amb alumnat, professorat, pares i mares i institucions aquesta presentació. Una bona manera d’acabar el curs !

Felicitats a tots i a totes!! 

ARTICLES RELACIONATS

ALTRES ENTRADES