sábado, junio 22, 2024
spot_img
InicioESOProjectes de 4t d'ESOEls alumnes de 4t d’informàtica participen en un programa d’innovació social

Els alumnes de 4t d’informàtica participen en un programa d’innovació social

Els alumnes de 4t d’ESO que cursen la matèria d’informàtica a l’Institut  Moisès Broggi, participen en un programa d’innovació social en col·laboració amb l’Ateneu de Fabricació de les Corts.

Partim de la necessitat d’un company del grup de disposar d’un element ortopèdic que li permeti mantenir el cap alçat.

El repte està en aprofitar el talent i creativitat de l’alumnat per dissenyar i construir un prototip que respongui a les necessitats plantejades de forma col·laborativa i amb una metodologia activa, creativa i basada en les TIC.

Desprès de treballar amb el  programa de disseny en 3D SketchUp, vàrem fer una primera visita a l’Ateneu de Fabricació de les Corts. Amb els tècnics propis de la casa i un grup d’experts en diferents disciplines, vàrem analitzar la necessitat per desprès participar en un brainstorming,  d’on van sortir un grapat de bones idees.

En una segona visita es van valorar diferents  materials possibles a emprar, els mecanismes que es podria incorporar i vam exposar  diferents propostes. Tanmateix, a partir d’ara, per  la complexitat  del projecte, des de l’Ateneu es buscarà continuïtat en persones o entitats que pugin acabar amb èxit el projecte.

ARTICLES RELACIONATS

ALTRES ENTRADES