martes, mayo 28, 2024
spot_img
InicioActivitats i projectesA Bao A QuPresentació projectes artístics

Presentació projectes artístics

El passat dilluns 17 de juny vam fer la presentació dels projectes artístics del Broggi, pràctiques i treballs que l’alumnat ha realitzat durant aquest curs 2012-2013.

En l’ acte l’alumnat de 1r d’ESO va presentar les 8 peces realitzades en el marc del projecte del 3r trimestre «Conec l’entorn», l’alumnat de 4t el retrat documental «La Forja» i l’alumnat de 1r de batxillerat d’Arts una selecció de treballs realitzats durant el curs i la pràctica amb l’artista Mar Arza.

A la presentació hi van assistir pares i mares, alumnes, professors, representants d’institucions culturals i educatives, i gent interessada. Tot va anar molt bé, va ser molt emotiu ! I els grans protagonistes, els alumnes, grup a grup van anar sortint a explicar el que han fet i treballat en la realització de les pràctiques, entre elles les vinculades al taller modular de «Cinema en curs».

  

Va ser molt emocionant quan el professorat de 1r d’ESO va ser cridat a pujar a l’escenari per rebre un detall en reconèixement de la feina feta i el grau d’implicació en el projecte, sense el professorat les coses no són possibles: gràcies a l’Ester, la Pepa, l’Anna, la Montse, el David, l’Angel i el Paco.

 

Imatges de la presentació de 1r d’ESO, de 4t d’ESO i 1r de Batxillerat artístic

  

  

Gràcies a tots, alumnes i professors, bona feina !

Per veure els curts cinematogràfics presentats podeu consultar el bloc de «Cinema en curs»:

http://bloc.cinemaencurs.org/ca/posts/usuari/mbroggi

 

ARTICLES RELACIONATS

ALTRES ENTRADES