miércoles, mayo 22, 2024
spot_img
InicioDepartamentsCastellàAl Macba amb 2n d'ESO

Al Macba amb 2n d’ESO

El passat divendres 20 de novembre vam anar al Macba amb l’alumnat de 2n d’ESO. Aquesta visita s’enmarca dins el projecte El món dels objectes del 1r Trimestre.

Anem al Macba a la cerca de conexions a partir del treball que hem fet a classe sobre la maleta EXPRESSART i la recerca d’artistes que treballen a partir d’objectes.

Durant la primera part de la visita ens dividim en 4 grups de 15 i passegem per les sales i veiem algunes obres que ens recorden el concepte d’objecte. Entre d’altres, identifiquem el coixí i la cadira en l’obra de Tàpies, una obra feta de pols de xocolata, fotografies que ens recorden postals…. un passeig per algunes obres de la colecció Macba.

 

 

 

A la segona part de la visita, ens reunim a l’atri del museu i les educadores ens donen uns auriculars i una mena d’audio guía, aquell aparell que donen als museus per escoltar l’explicació de les obres.

Ens sorpren però que aquesta audio-guia no és tradicional, sinó que ens va donant indicacions, accions que anem fent individualment i/o en gran grup, aquí us mostrem algunes imatges:

 

 

 

 

 

ARTICLES RELACIONATS

ALTRES ENTRADES