domingo, julio 21, 2024
spot_img
InicioInstitutBatxilleratEstrenem el Mural Feminista del 8M!

Estrenem el Mural Feminista del 8M!

Avui a primera hora el Broggi gaudia d’un nou mural realitzat amb nocturnitat per alumnes dels batxillerats del centre. Aquesta és una iniciativa molt especial ja que és el primer mural realitzat i liderat enterament des de l‘alumnat del Broggi.

Les artistes van passar tota la nit a l’institut.

Des de la comissió feminista del Broggi i amb relació a les activitats que es van fer a l’institut durant el dia 8 de Març es va idear aquesta proposta col.lectiva d’un grup format per 9 alumnes de primer de batxillerat (artístic i social) i també de segon (artístic i internacional).

El mural està inspirat en el quadre “La Dansa” de Henri Matisse. Es va adaptar de manera que cada personatge té característiques diferents i representa un feminisme interseccional. Hi apareixen 5 persones diverses que deixen enrere els prejudicis establerts envers les dones.

Com podeu veure es va realitzar a partir de la projecció del dibuix original. Han demostrat una gran capacitat de coordinació i tècnicament han dut a terme un projecte molt professional. Segur que no serà l’últim.

Agraïm la col.laboració de l’Aleix, el nostre director, que a més de facilitar l’ús nocturn de les nostres instal.lacions va fer el reportatge gràfic nocturn. També volem agrair especialment a l’AFA el fet de col·laborar fent-se càrrec del cost de la pintura.

ARTICLES RELACIONATS

ALTRES ENTRADES