viernes, julio 12, 2024
spot_img
InicioDepartamentsCastellàEstrena de Para-noia a la Sala Beckett

Estrena de Para-noia a la Sala Beckett

Aquest proper dilluns 25 de maig a les 19’30h la companyia de teatre jove de 2n d’ESO Descarats, estrena l’obra de teatre Para-noia a la Sala Beckett. Una obra que s’emnarca dins el projecte Magnet i que ha estat realitzada durant el 2n trimestre en el marc del projecte Emoció i ciutat.

L’obra de teatre ha estat creada íntegrament per l’alumnat del grup de teatre de 2n d’ESO amb l’acompanyament de David Arnaiz professor del centre i Víctor Muñoz de la Sala Beckett. Un procés molt ric, i al mateix temps llarg i complexe.

El procés inclou la ideació, el guió, la construcció de la companyia, la formació dels equips tècnics: vestuari i maquillatge, escenografia, escriptura de l’obra i audiovisuals. També hem fet el cartell i el programa de mà.

Durant el procés hem posat en joc molts aprenentatges, la cohesió de grup, la presa de decisions, el treball en equip i d’altres coneixements propis del món del teatre.

 

Entre d’altres activitats hem fet exercicis de dramatizació: monòlegs musicals, improvització… Una manera molt divertida d’endinsar-se en el món de l’escena.

 

 

També hem gaudit d’una visita a la Sala Beckett per conèixer com funciona un teatre. Els camerins, l’escenari, el taller…

  

 

Aquests últims dies els equips tècnics hem treballat molt a fons, moments de nervis i molts assajos.

 

Ja ho tenim tot apunt, satisfets del procés viscut, ara amb moltes ganes d’estrenar l’obra per a tots, pares i mares, alumnat i públic en general. Podeu veure la cartellera de l’obra a la pàgina web de la Sala Beckett enllaç.

Volem donar les gràcies a la Sala Beckett i molt especialment al Victor Muñoz, per obrir-nos les portes i acompanyar-nos en tot el procés, . Quin luxe haver pogut comptar amb vosaltres!

 

 

Artículo anterior
Artículo siguiente
ARTICLES RELACIONATS

ALTRES ENTRADES