miércoles, julio 24, 2024
spot_img
InicioActivitats i projectesA Bao A QuCompartir el projecte de cinema amb una escola de primària

Compartir el projecte de cinema amb una escola de primària

L’ Íria Ulloa, la Júlia Josa i el Noah Byrne, tres alumnes de 3r de l’ ESO, han anat a l’escola Àngels Garriga  per explicar el projecte de cinema que van dur a terme el curs passat,  als alumnes de 4t de primària, que enguany han triat ser la classe del “Cine”.

Els nostres alumnes no van dubtar ni un moment quan els vam fer la proposta, i sense que els ho demanéssim,  ràpidament es van reunir i  van preparar un guió i una presentació audiovisual per acompanyar l’explicació. El resultat ha estat fantàstic ! Ho han explicat tot molt bé, han estat rigorosos, solemnes i encantadors,  i els petits han escoltat bocabadats. Els han explicat dos de les pràctiques més significatives que van fer el curs passat: la pràctica «Plans del món» i la creació de l’audiovisual per la cançó «A ritme de cançons» del grup de música Cybee que van estrenar a la Pedrera en el marc del Festival Pedrera ArtLab.

Quan han acabat, i després de respondre totes les preguntes dels seus oients, els han fet fer als nens i nenes una primera pràctica de gravació al pati: Plans del món. Els plans que han fet són ben interessants, i tot plegat ha estat una experiència molt maca i molt enriquidora.

Si voleu saber més del projecte de Cinema que vam fer, podeu consultar el Diari del Tallers del web de Cinema en curs.

Artículo anterior
Artículo siguiente
ARTICLES RELACIONATS

ALTRES ENTRADES