sábado, abril 13, 2024
spot_img
InicioBatxillerat d'artsArt i volumCol.laboració amb les biblioteques del districte

Col.laboració amb les biblioteques del districte

Agraïm sincerament la col.laboració que hem establert amb les diferents biblioteques del districte de Sant Martí. El material de dibuix comprat gràcies a l’ajuda de 600€ rebuda aquest curs ens motiva enormement per treballar encara amb més ganes.
A més de la tradicional exposició de batxillerat que fem cada mes d’abril a la biblioteca Camp de l’Arpa-Caterina Albert, aquest curs hem iniciat col.laboracions amb les biblioteques El clot-Josep Benet  i Xavier Benguerel un projecte amb el que desenvolupem de manera gràfica determinades lectures proposades des de les biblioteques del districte de Sant Martí.
Aquest curs el tema ha estat el món d’en Jules Verne però ja estem treballant sobre el tema de la següent exposició: el mite de Frankenstein. Aquests són alguns articles relacionats amb el treball produit:
Hem iniciat l’estudi del tema de Frankenstein des del camp de la il.lustració i el cinema. Hem vist que la idea original de Shelley es pot relacionar amb films tan diferents com ara «2001 Space Odissey», «la piel que habito» o «Alien Covenant». També estem treballant des del camp del disseny gràfic.
Us mostrem un dels treballs realitzats. Haureu d’esperar al curs vinent per veure més treballs!
ARTICLES RELACIONATS

ALTRES ENTRADES