martes, mayo 28, 2024
spot_img
InicioActivitatsJoc net al pati

Joc net al pati

Durant tot l’any, s’ha estat jugant a les hores del pati unes lliguetes esportives on els alumnes de la ESO i el batxillerat podien participar, jugant a futbol, bàsquet, voleibol, escacs i ioga. Hi han participat persones de tots els cursos, fins i tot professors, que han pogut gaudir de practicar un esport a la vegada que es divertien amb les seves companyes.

La idea de Joc Net és promoure la pràctica de l’esport al centre d’una manera sana i dinàmica, respectant a les altres jugadores del teu equip i d’altres, la competició és el que menys interessa, ja que l’important és passar una bona estona a l’hora del pati. És per això que s’ha intentat des de l’organització que hi hagués esports variats, que tothom pogués trobar un esport que els agrada, fins i tot incloure els escacs i el ioga per a aquella gent que prefereixen els esports menys convencionals. Ja que l’activitat es feia amb gent d’altres cursos, les alumnes podien conèixer altra gent de l’institut amb qui no tenien una gran relació, i això porta a que les persones puguin tenir una relació diferent, millorant molt la convivència al centre.

Per tancar tot un any de l’activitat, les coordinadores vam pensar que seria una bona idea convocar a tots els alumnes que havien participat a Joc Net per tal de fer un esmorzar conjunt com a acte de cloenda. En aquest acte, el dia 26 de maig, a part de l’esmorzar, es va fer l’entrega de premis de les diferents disciplines. El fet que Joc Net intenti promoure la solidaritat i el respecte ens va portar a intentar premiar aquells equips que més joc net havien demostrat durant el curs, que més implicació havien tingut i que més entusiasme havien demostrat, és per això que els premis no van anar destinats només als equips guanyadors de les lligues.

Ha estat un any intens, on els equips han demostrat que Joc Net té un sentit en la dinàmica de funcionament del centre, i estem molt contentes de com ha funcionat el projecte.

Atentament,

Anna Riu i Lozano i Pau Ginart Calafat, coordinadores de Joc Net.

ARTICLES RELACIONATS

ALTRES ENTRADES