martes, julio 16, 2024
spot_img
InicioDepartamentsCastellàEl temps dels oficis: documental del grup de creacions audiovisuals de 2n...

El temps dels oficis: documental del grup de creacions audiovisuals de 2n d’ESO

Com ja us vam anunciar, el passat 10 de juny, el grup de Creacions audiovisuals va estrenar el seu documental, El temps dels oficis, a la Filmoteca de Catalunya, juntament amb quatre projeccions més d’altres centres educatius. Després de la projecció, tot el grup d’alumnes va explicar els aspectes més rellevants del procés de creació i va respondre les preguntes dels espectadors-cineastes, cineastes i docents amb qui compartíem la sala.

Com diuen els mateixos alumnes:

Va ser molt emocionant quan tothom mirava el nostre documental i després els comentaris que en van fer. També em va agradar que ens fessin preguntes sobre dubtes que tenien.

Sebsibé Barrio

Em va semblar una gran i emocionant experiència, perfecta per compartir tot el procés creatiu treballat durant un any, amb altres persones que han passat pel mateix lloc que nosaltres però d’altres maneres.

Destacaria molt el moment en el que vam sortir a explicar tot el nostre procés mentre ens preguntaven cineastes, docents i altres companys de projectes, d’altres centres.

Lucía Martínez

Quan vam acabar el documental, em va semblar espectacular no només el resultat sinó pensar en tot el recorregut que hi havia darrere. També em va agradar molt veure’l en pantalla gran, a la Filmoteca de Catalunya.

Els moments més emocionants van ser quan vam veure el documental complet per primera vegada i explicar a les altres escoles el nostre treball i que els altres ens fessin preguntes sobre la nostra creació.

Maria Mallén

M’he sentit molt bé perquè també vam veure altres documentals que havien filmat altres instituts. Ha estat una experiència inoblidable. Un dels moments més emocionants va ser quan estaven projectant el nostre documental.

Anna Kulish

M’he sentit molt privilegiat per poder projectar el nostre documental en la Filmoteca de Catalunya. El millor moment de tot el procés de creació per a mi va ser el rodatge.

Bryan Solís

Esperem que us agradi !! Podeu veure més imatges al bloc de Cinema en Curs.

ARTICLES RELACIONATS

ALTRES ENTRADES