jueves, mayo 30, 2024
spot_img
InicioDepartamentsCastellàPubliquem el vídeo de "Futurs Inquiets"

Publiquem el vídeo de «Futurs Inquiets»

Actualitzem l’article de l’estrena a la Fabra i Coats de l’obra Futurs Inquiets d’ESO. Aquesta obra és el fruit del procés de creació col·lectiva que han dut a terme durant tot el curs amb l’espai de dansa La Poderosa en el marc del projecte de creació escènica de 2n d’ESO.

Aquest és el text del flyer de l’obra:

Alumnat participant: Jorgina Carou García, Berta Cebrian Mas, Estrella Colque Gutiérrez, Clàudia Contreras Acera, Brianna de los Santos Pirgo, Marcel Gàmiz Ferré, Gal·la García Vidal, Jordi Giribet Gómez, Giulietta Marlene Godoy, Elianne Guijarro Pérez, Martina Juan García, Alexandra Jurado Calvo, Arnau Losada Bartrina, Eduard Monrós López, Lua Pisarello Valiño, Frehiwot Puig Asso, Narai Zuriel Quezada Alfaro, Mireia Ribó Gómez, Arnau Vázquez Galindo, Hugo Vila Rovira, Jana Clàudia Viñas Calduch. Professora que lidera el projecte Marta Moragues i l’acompanyament de la Poderosa espai de dansa i creació.


«L’obra que hem estat desenvolupant durant el curs ens planteja, a través de l’àmbit corporal, diferents maneres de veure el món. A través de les nostres inquietuds ens plantegem com serà el que ens espera en un futur pròxim i els canvis que hi haurà a la societat. Al llarg de l’obra pensem com serà el món durant uns anys i com repercutirà a les nostres vides. Al llarg de l’espectacle representem el que sentim a través de les emocions i sentiments. Sense dubte és una obra que et farà reflexionar i veure la vida d’una altra manera».

Text de Jorgina Carou.

Podeu fer-vos una idea de l’obra amb aquests vídeos.

Compartim fotos de l’obra.

I el flyer de l’estrena.

ARTICLES RELACIONATS

ALTRES ENTRADES