sábado, mayo 25, 2024
spot_img
InicioDepartamentsCastellàPrimeres exposicions orals dels projectes 2015-2016

Primeres exposicions orals dels projectes 2015-2016

Final del 1r trimestre i primeres exposicions orals dels projectes de 1r, 2n i 3r. Una manera de tancar el trimestre fent recull del què hem après i com ho hem après. Ho compartim amb els companys i el professorat convidat.

1r d’ESO

L’alumnat de 1r d’ESO s’ha estrenat dins la nova metodologia dels projectes. Nervis, il·lusió, inocència i molta qualitat en la seva estrena. Per grups ens han explicat el que han fet al voltant del centre d’interès el Retrat dins les matèries que participen al projecte: català, plàstica i socials. Biografies, autobiografies, dibuix de retrat (frontal i de perfil), entrevistes… Felicitats nois per la feina!!

 

 

I entremig de les exposicions orals, fem un «break» un moment de relax, distensió muscular. L’Aleix, el nostre profe de català, ens proposa «tocar el cel»…

 

 

2n d’ESO

L’alumnat de 2n, ja amb l’experiència de les exposicions del curs passat ens explica el que han fet dins el projecte El món dels objectes. Com a centre d’interès: els objectes de la maleta ExpressArt del Macba. En aquest cas les matèries implicades han estat: castellà, plàstica i música. Figures retòriques, metàfores visuals, patrons musicals, la transformació d’una cadira, activitats relacionades amb el centre d’interès.

 

 

3r d’ESO

A 3r d’ESO l’alumnat ens explica el que han après dins el centre d’interès: les ESTRUCTURES. En aquest nivell les matèries implicades són: naturals, matemàtiques, plàstica i tecnologia. Ens expliquen el seu principal artista referent: Gego. També activitats com la creació de cristalls, conceptes de geometria plana, com han realitzat la seva mandala, els fractals… Un projecte molt científic-tecnològic i un gran nivell d’exposicions tant pel format audiovisual com per l’expressió oral.

 

 

Felicitats a tots per la feina feta !

ARTICLES RELACIONATS

ALTRES ENTRADES