sábado, junio 22, 2024
spot_img
InicioVisual i plàsticaBatxillerat d'artsVisitem l'escola de fotografia Grisart

Visitem l’escola de fotografia Grisart

El passat divendres 6 de novembre vam visitar l’escola de fotografia Grisart amb l’alumnat de 2n de Batxillerat d’Arts. A l’arribada ens va rebre el Rafa Badia, ens va presentar l’exposició del vestíbul i tot seguit vam visitar les instal·lacions. Posteriorment en Rafa ens va fer una presentació i ens va ensenyar treballs de l’alumnat de l’escola de diferents tipologies. De fotografia publicitària, de fotografia de creació artística i també vam veure un documental sobre la boxa, treball final d’una alumna de l’escola. Molt interessant !

 

Després vam fer una pràctica d’il·luminació a l’estudi amb Daniel Solsona i David Molero. Per grups l’alumnat va anar passant per fer-se fotografies amb diferents tipus d’il·luminació: il·luminació lateral, frontal, contrallum, llum difosa, llum rebotada, llum directa… fons blanc, fons negre. Una experiència única per posar en pràctica conceptes que reprendrem a l’institut.

 

Posterioment vam anar a la Sala d’ordinadors i sobre les fotografies fetes vam fer una pràctica amb photoshop. El Daniel Solsona va explicar a l’alumnat les eines bàsiques de retoc d’imatges.

Una jornada molt profitosa i molt ben avaluada pel nostre alumnat.

Volem donar les gràcies a l’escola Grisart per la jornada, molt especialment a Selva Ramírez per totes les gestions, al Rafa Badia, Daniel Solsona i David Moreno per haver-nos atès i haver compartit amb nosaltres el seu saber.

 

ARTICLES RELACIONATS

ALTRES ENTRADES