jueves, mayo 30, 2024
spot_img
InicioActivitats i projectesA Bao A QuFilmem des del confinament

Filmem des del confinament

Els i les alumnes-cineastes del projecte Cinema en curs de 2n d’ESO, davant la  nova realitat amb què ens vam trobar el tercer trimestre, vam haver de renunciar a continuar amb el nostre documental sobre les botigues del barri, però no vam renunciar a continuar filmant. Hem filmat les nostres finestres a la manera de Perlov;  hem filmat autoretrats i retrats a la manera de Nicolas Philibert, Johan Van Der Keuken, Philippe Garrel, Chantal Akerman, Gabriel Cuallado…; i hem filmat cels i núvols inspirats en James Benning, Artavazd Pelechian, Peter Hutton i Jonas Mekas.

I hem pogut descobrir i aprendre moltes coses: “Admirar el meu entorn i entendre ’l”,  “La importància de l’observació”, “M’ha servit per desconnectar i estar amb mi mateix”, “A veure el món durant el confinament”, “El cinema ha estat una manera de sentir el carrer, tot i estar tancada a casa”,  “He descobert llocs per gravar a dins de casa que no m’imaginava”…  

Aquestes reflexions (i moltes més) i totes les nostres creacions, les trobareu als nostres articles del Diari dels tallers.  Entrin i mirin !!
També us convidem a veure una peça col·lectiva que recull plans filmats des del confinament, de tots els i les alumnes de tots els centres que fan Cinema en curs.

Aquest és un muntatge d’autoretrats.

I finalment una captura de pantalla d’una de les videotrucades del curs. Esperem que el curs vinent es pugui realitzar en millors condicions. Bon estiu!

ARTICLES RELACIONATS

ALTRES ENTRADES