jueves, mayo 30, 2024
spot_img
InicioDepartamentsCastellàCinema en curs a 2n d’ESO

Cinema en curs a 2n d’ESO

Som l’equip del projecte de cinema de 2n d’ESO i ja hem començat a fer la nostra primera pràctica: plans i tràvelings d’una durada  d’un minut, on mostrem espais del nostre entorn. Amb això hem après a observar atentament i descobrir els espais que recorrem diàriament;  a dedicar temps per decidir l’enquadrament; i a tenir en compte la llum, els colors, les meteorologies…

Vam començar el projecte veient, analitzant i comentant  Els 400 cops, de François Truffaut, i ara també estem veient altres referents com : Mercedes Álvarez, David Perlov, Chantal Akerman, Edward Yang…

Amb aquests cineastes, estem descobrint un tipus de cinema que no havíem vist fins ara, i, al mateix temps,  inspiren els nostres plans. Aviat també començarem a fer muntatges.

 

Aquestes primeres pràctiques individuals ens ajudaran a poder fer, més endavant, un audiovisual col·lectiu entre tot l’equip. A més, el projecte forma part del programa Cinema en curs d’ A Bao A Qu, i en algun moment del procés, tindrem l’acompanyament d’un cineasta.

 

Amb aquest projecte també ens estem coneixent millor entre nosaltres i pensem que som un grup molt potent, amb interès per aprendre, ganes de crear i una gran motivació per a descobrir coses noves, per això estem gaudint molt amb aquesta proposta.

L’equip de cinema de 2n d’ESO

ARTICLES RELACIONATS

ALTRES ENTRADES