jueves, julio 18, 2024
spot_img
InicioVisual i plàsticaBatxillerat d'artsTaller col.laboratiu entre els dos nivells del batxillerat d'arts

Taller col.laboratiu entre els dos nivells del batxillerat d’arts

Aquestes son algunes de les il·lustracions de gran format realitzades entre les matèries de Dibuix Artístic I i Tècniques GP de 2n de batxillerat. Aquesta proposta-repte  començada amb tinta xinesa i acabada amb guaix és un intent de vincular l’alumnat dels grups del batxillerat d’arts. Aquests viuen separats en diferents parts de l’institut i no es coneixen. Ha estat un treball molt ràpid, començat per l’alumnat de 1r (han dibuixat la meitat de cada cara).

El grup de 2n de batxillerat ha continuat la proposta de tinta interpretant cromàticament el treball rebut. Aviat farem un mural amb la resta d’il.lustracions que podreu visitar a la mostra d’arts plàstiques de batxillerat.


Una de les bases del nostre batxillerat d’arts ha estat la de treballar vinculant grups i hem de fer més treballs d’aquest tipus en els que aparegui alguna mena de repte.
Els alumnes han esbossat ràpidament a llapis les formes principals, després han introduït les ombres i finalment han seleccionat alguns recursos amb els quals generar l’efecte general i també els detalls. En aquestes imatges podeu veure el treball previ d’introducció a la tinta xinesa.


La veritat és que han viscut el treball amb una energia positiva que esperem aprofitar en futurs treballs.

Aquest i altres treballs els podreu veure a l’exposició d’arts plàstiques i disseny a la biblioteca Camp de l’Arpa-Caterina Albert.

ARTICLES RELACIONATS

ALTRES ENTRADES