martes, mayo 28, 2024
spot_img
InicioDepartamentsExperimentalsExploradors al Museu Blau de Ciències Naturals de Barcelona

Exploradors al Museu Blau de Ciències Naturals de Barcelona

Els alumnes de Projecte de Ciències de 4t d’ESO hem anat al Museu de Ciències Naturals de Barcelona, que es troba al Fòrum, a la Plaça Leonardo da Vinci.  En aquest Museu s’exposen les col·leccions de geologia, zoologia i botànica de l’antic Museu del Parc de la Ciutadella, a més d’altres exposicions temporals.

Durant la visita hem pogut fer fotos sense flash d’exemplars de minerals, animals i plantes i altres aspectes de l’exposició.

Els motius que ens han portat a visitar el museu són principalment que estem estudiant la geosfera; i que en Projecte estem creant el nostre propi museu virtual. Així que aquesta visita fomenta el nostre aprenentatge i ens servirà com a referència o exemple a l’hora d’agafar idees pels nostres museus.

Us fem un recull de fotos de les coses que més ens han cridat l’atenció. Us recomanem que feu la visita!

Un pingüí dissecat que estava molt tranquil. Una serp preparada per atacar

Un esquelet d’un humà primitiu i un humà actual. Vitrina on s’exposen preses i depredadors.

Fòssil de Vendobiont, uns animals que vivien al fons del mar. Animal arbori mammali i primat (Exposició ELS ANIMALS).

Ordenació geomètrica dels àtoms d’un mineral en l’espai. Ossos i cranis d’animals i homínids.

Mineral Jarosita que és una mica fluorescent amb llum ultraviolada. L’ambre és una resina que s’ha fossilitzat a causa de l‘alta pressió i temperatura. De vegades queden atrapats insectes o altres éssers vius al seu interior.

La geoda gegant d’ametista feia un metre d’alt. Els animals ingereixen matèria d’origen vegetal o animal que conté proteïnes, hidrats de carboni, greixos, vitamines i sals minerals per obtenir energia.

ARTICLES RELACIONATS

ALTRES ENTRADES