martes, mayo 28, 2024
spot_img
InicioActivitatsEl projecte de 2n d'ESO amb la Sala Beckett

El projecte de 2n d’ESO amb la Sala Beckett

La Sala Beckett/Obrador Internacional de Dramatúrgia participa per quart any consecutiu en el projecte artístic de segon d’ESO. Dels tres grups que formen el projecte: Dansa, Cinema i Teatre, la Sala Beckett col·labora amb el darrer grup. 

Aquesta col·laboració servirà per continuar amb la tasca d’acostar els adolescents al teatre, a través del concepte de ‘teatre jove’ tal com s’entén a països com Alemanya o França. Els alumnes llegiran i analitzaran una obra d’aquest tipus de teatre, assistiran a una representació a la Sala Beckett i duran a terme el seu propi projecte de teatre. 

L’objectiu del projecte és crear i representar una obra de teatre jove. Per assolir aquest objectiu, els 20 alumnes que formen part del grup funcionaran com una companyia teatral, distribuint-se en els següents equips tècnics: escriptura, escenografia, audiovisuals, vestuari i interpretació. En Víctor Muñoz, responsable de Formació de la Sala Beckett, col·laborarà en la ideació i escriptura de l’obra i, més tard, aconsellarà als actors en els assaigs per interpretar els seus papers. La culminació de tot el procés serà l’estrena de l’obra, també sota la direcció dels mateixos alumnes.

ARTICLES RELACIONATS

ALTRES ENTRADES