jueves, mayo 30, 2024
spot_img

Estrena a la Filmoteca

El dia 29 de maig vam estrenar a la Filmoteca de Catalunya uns treballs de cinema realitzat durant aquest curs. Les pel·lícules s’han realitzat en el marc de Cinema en curs i el projecte de 2n d’ESO.

Els nostres alumnes de 2n d’ESO han realitzat com a pràctica final uns curtmetratges. Han hagut d’aprendre a fer totes les fases d’un projecte, des del guió fins la música.

Una imatge de la presentació dels alumnes de l’escola Riera de Ribes participants al projecte.

Podeu visitar els nostres blocs de CINEMA en CURS per seguir el procés de creació del curtmetratges.

A continuació es pot veure els nostres alumnes, alguns dels professors implicats al projecte i també el director del nostre centre.

A continuació us mostrem les seqüències cinematogràfiques realitzades per l’alumnat amb el tema Emoció i ciutat i dins el projecte Cinema en curs:

“Viatge d’anada”

“Canvi de rumb”

Posteriorment l’alumnat va explicar com havíen concebut les peces. Aquest cop l’alumnat participant va ser: Clèlia S, Berta C, Miriam L, Andrea P i Ainoa H, Sofia L, Romain H.

Per acabar es va projectar el Making Of: Un ventall de competències.

Una tarda molt entranyable, una bona manera d’acabar un curs intens amb molta feina feta i de gran qualitat. Una hora i mitja d’emocions, de coneixement i de nervis, un plaer haver compartit amb alumnat, professorat, pares i mares i institucions aquesta presentació. Una bona manera d’acabar el curs !

ARTICLES RELACIONATS

ALTRES ENTRADES