viernes, diciembre 1, 2023
spot_img
InicioInstitutInformàticaCreació de l'estratègia digital del nostre centre

Creació de l’estratègia digital del nostre centre

El passat 23 de març del 2022 es va tenir la primera reunió per crear la mentoria digital al centre nostre centre. Aquesta iniciativa parteix de l’observació de les limitacions que s’han fet evidents aquests últims cursos quan de cop i volta hem hagut de digitalitzar bona part de la nostra tasca educativa.

El grup impulsor està format per 4 professors més un mentor digital extern que ens assessorarà durant tot aquest curs.

La primera tasca desenvolupada per preparar la formació necessària va ser la realització d’una sèrie d’enquestes exhaustives a tota la comunitat educativa. D’aquestes enquestes vam extreure una sèrie d’indicadors molt útils per guiar la millora digital del professorat i l’alumnat del centre (la imatge d’aquest article mostra una de les desenes de gràfics que detallen la foto actual de la comunitat edcativa relacionada amb el món digital).

La conclusió general és que falta un pla a l’institut centrat en el camp de les tecnologies digitals que tingui en compte tots els aspectes relacionats.

Així doncs, aquests mesos la comissió digital es reunirà per dissenyar de la manera més personalitzada la formació que rebrà el segon quadrimestre el claustre de professorat del Broggi. 

ARTICLES RELACIONATS

ALTRES ENTRADES