jueves, julio 18, 2024
spot_img

Brogginale 2024

Hem acabat la Brogginale 2024. La Brogginale consisteix en unes jornades de reflexió, recerca i creació cooperativa de l’alumnat dels primers de batxillerats al voltant d’un tema. Aquest any el tema escollit ha estat: 

Està la nostra societat preparada per afrontar la diversitat de gènere?

Diversitat, identitat i gènere.


Està adreçada a tot l’alumnat de 1r de Batxillerat (Científic, Tecnològic, Humanístic, Social, Artístic, Batxibac i Internacional).

Aquestes son algunes imatges del desenvolupament de la recerca, les ponències i la presentació dels treballs finals.

Compartim els enllaços dels dos treballs guanyadors d’aquesta convocatòria.

THE QUEERLEADERS. 1R PREMI MILLOR RESPOSTA A LA PREGUNTA

LES MANDARINES. 1R PREMI TRACTAMENT VISUAL i 2N PREMI MILLOR RESPOSA

IBINO. 2N PREMI TRACTAMENT VISUAL

Podeu descarregar aquest pdf per conèixer el nom de tots els ponents d’aquest any.

OBJECTIUS PRINCIPALS DEL REPTE

  • Fomentar la reflexió crítica al voltant de la projecció del futur de les ciutats. És a dir, el futur del paper de l’individu dins la seva comunitat; de la relació entre la ciutadania, el món empresarial, el financer i els governs; de les relacions de convivència, poder i dependència que es generen dins d’una comunitat urbana. 
  • Potenciar la interacció entre alumnat amb diferents orientacions acadèmiques i habilitats metodològiques en l’àmbit de la recerca, per tal de contribuir al coneixement interpersonal de les diferents aptituds que té el nostre alumnat i que treballem a l’institut (aspectes artístics, lingüístics, científics, tecnològics, humanístics, socials, internacionals…)
  • Estimular una pràctica d’estudi, recerca i creació de caire global o holístic pel que fa als continguts, trencant per tant les tradicionals fronteres acadèmiques entre els diferents àmbits del coneixement.
  • Elaborar una creació cooperativa audiovisual de qualitat que obligui a fer una reflexió humanística i a elaborar un posicionament coherent i fonamentat sobre un aspecte considerat fonamental.
  • Afavorir la presa de consciència de les capacitat d’aprenentatge de l’alumnat a partir de la interacció en l’àmbit col·lectiu i interdisciplinar.

Aviat publicarem més informació.

ARTICLES RELACIONATS

ALTRES ENTRADES