miércoles, abril 24, 2024
spot_img
InicioBatxilleratBatxillerat InternacionalProjecte amb l'Unió Excursionista de Catalunya

Projecte amb l’Unió Excursionista de Catalunya

Amb el primer any del batxillerat internacional, comença també una de les assignatures pròpies d’aquest programa, CAS, Creativitat Activitat i Servei. Tothom que l’ha fet o l’està fent estarà d’acord que és difícil d’entendre; però, un cop superada aquesta dificultat, es pot veure que CAS és una gran oportunitat per viure experiències noves. 

Dit d’una manera resumida, les experiències són el cor de CAS. L’alumne ha d’anar recollint aquestes noves experiències que l’assignatura mateixa busca que faci l’alumne, que superi els reptes i les dificultats que puguin aparèixer i que tinguin un impacte en ell mateix i en els altres també, i és que el lema de CAS és “pensa global i actua local”

Del meu CAS en destacaria l’experiència de participar en la UEC (Unió Excursionista de Catalunya). És una activitat que ja duia a terme, però a partir de CAS m’he proposat nous reptes i li he volgut donar un altre enfocament, participant, a part de les sortides a la muntanya, en activitats de voluntariat per ajudar a la unió. 

Amb tot això, la meva recomanació per algú que s’enfronti amb el repte de cursar CAS, és que s’ho prengui com a una oportunitat per fer i viure experiències ben parides. 

Teo B.

Podeu saber més sobre les activitats de CAS amb aquest enllaç.

ARTICLES RELACIONATS

ALTRES ENTRADES