sábado, junio 22, 2024
spot_img
InicioInstitutAcaben les Pràctiques del Master d'Educació al Broggi

Acaben les Pràctiques del Master d’Educació al Broggi

Un any més, Institut Moisès Broggi ha estat centre formador de futurs professionals de l’educació. Es tracta d’alumnes del Màster Universitari en Formació del Professorat d’Educació Secundària Obligatòria i Batxillerat, Formació Professional i Ensenyament d’Idiomes
Enguany el centre ha acollit a 16 estudiants de master en diferents especialitats i universitats: Jonathan i Aleix de Física i Química de la UPF, Xènia i Marina d’anglès de la UPF, Adrià i Mateu d’Educació Física de la UB, Josele, Esther, Sara i Mel de Biologia de la UB, Carol, Gemma, Sara i Encarna de Cicles Formatius de Sanitat, i els dos Xaviers de Filosofia de la UB.
Han estat molts mesos compartint el dia a dia a l’Institut amb professors novells, implicats i motivats per saber quina és la realitat del dia a dia, de les classes, de les tutories, de les formacions, de les sortides…
Divendres passat va ser el darrer dia que el professorat en pràctiques de la Universitat Pompeu Fabra van fer les darreres classes. Abans, el 18 de març, ja havien acabat el practicum els de la Universitat de Barcelona.

Un càlid sopar de comiat entre el professorat mentor del Broggi i els mateixos «masters» protagonistes va donar per acabades les pràctiques al nostre institut. Ara han de eguir fent els treballs de la Universitat per fer la defensa de la memòria del master el proper juny.
Gràcies a tots, alumnes del master i professorat implicat, Marian, Pepa, Alina, Maria, Anna, Raquel, David i Ester.

Aquesta és la Xènia després de les dues primeres setmanes d’observació.

«Al Moisès Broggi, els alumnes són els protagonistes i cada un d’ells és especial. Això és el que m’ha transmès l’institut durant les dues setmanes que hi he estat.

La meva impressió és que els nois i noies del Broggi són persones amb una gran autonomia personal, esperit crític, capaçes de treballar en equip i amb uns valors democràtics admirables. No resulta estrany, però, que siguin així després d’haver conegut i vist com treballen els seus professors. Són persones atentes, amables, actives, flexibles i munten uns projectes al centre dels quals molts instituts quedarien bocabadats!

En fí, l’esperit del Moisès Broggi es contagia i espero que m’acompanyi durant molts anys en la meva carrera com a docent que acabo de començar.»

ARTICLES RELACIONATS

ALTRES ENTRADES