miércoles, abril 24, 2024
spot_img
InicioVisual i plàsticaBatxillerat d'artsPrimers resultats de la classe de dibuix artístic

Primers resultats de la classe de dibuix artístic

El curs de primer de batxillerat de dibuix artístic aplega la gran majoria dels continguts bàsics de la matèria, tant a nivell formal (el color, sintaxi de la imatge, composició, perspectiva, clarobscur) com conceptual (anàlisi d’imatges, metodologia, processos, avantguardes). 

En aquesta entrada us presentem els primers resultats sobre tècniques seques.
Ja es pot veure que es tracta d’un grup amb capacitats tècniques extraordinàries.

Hem passat el primer mes intentant limitar al màxim els recursos amb els que treballar per tal de tenir una base sòlida. Bàsicament hem tocat aquests elements:
  • La llibreta de treball.
  • Il.lusions òptiques.
  • Relació entre abstracció i figuració.
  • El món de les tècniques seques (principalment el grafit).
  • La percepció visual.
En aquest treball sobre les possibilitats del grafit i el llapis de color hem intentat crear una mena de bateria de textures contrastades amb les que farcir d’alguna manera els propers treballs: els alumnes tenen  bones idees però els hi costa generar un nivell d’acabat professional. Amb aquest treball si més no ja no tindrem aquest problema.
A partir d’ara començarem a treballar sobre dibuix i comunicació: treballarem a  partir de la proposta de la comissària de l’Espai 13 de la Fundació Miró, l’Alexandra Laudo.

A la propera entrada d’aquest bloc us explicarem els resultats sobre el taller que estem realitzant a partir del tema «La possibilitat d’una illa».

ARTICLES RELACIONATS

ALTRES ENTRADES