domingo, julio 21, 2024
spot_img
InicioVisual i plàsticaBatxillerat d'artsEstem acabant de dissenyar la nova senyalística de l'institut

Estem acabant de dissenyar la nova senyalística de l’institut

Pràcticament tenim enllestit l’últim projecte de disseny en la línia Hack The School. Aquest curs hem dissenyat 120 plaques per identificar  els diferents espais del centre. El projecte s’ha dut a terme a la matèria de Disseny de 2n de batxillerat. Cada placa ha estat dissenyada de manera professional amb un programa de dibuix vectorial.


Vam treballar seguim la línia estilística desenvolupada per l’alumnat del curs anterior (mireu aquest article). En aquell curs es van definir els criteris estètics i també es va fer un estudi cromàtic per caracteritzar cada planta del centre.
Finalment la numeració imita la manera de numerar les habitacions dels hotels.

Els espais del Broggi son molt variats i irregulars i esperem donar una mica d’homogeneitat amb aquesta feina. Ara presentarem els treballs als diferents departaments per acabar d’integrar idees del professorat que acabin de definir les possibilitats de cada espai. Ha estat un treball col.lectiu en el que els alumnes han après a funcionar com un autèntic estudi de disseny i en el que individualment la major part de l’alumnat ha hagut de sacrificar molt bones idees per adaptar-se al marc de l’encàrrec.

Ja hem començat a fabricar les plaques i esperem que a final de curs es puguin instal.lar.

ARTICLES RELACIONATS

ALTRES ENTRADES