jueves, junio 13, 2024
spot_img
InicioInstitutL’Institut Moisès Broggi rep el Diploma de certificació de la ISO 9001

L’Institut Moisès Broggi rep el Diploma de certificació de la ISO 9001

L’Institut Moisès Broggi rep el Diploma de certificació de la ISO 9001, de mans de les autoritats de polítiques educatives i del Departament d’Ensenyament.

El passat dia 10 de novembre vaig poder ser testimoni de la cerimònia de lliurament dels diplomes, a la XIV Jornada de qualitat a l’ensenyament. El van recollir la coordinadora de qualitat, Mònica Tordera, i el director, José Manuel Celorio.

En poc més de 2 minuts van aparèixer a la meva memòria tot un seguit d’imatges dels últims 6 anys, des del meu minut zero, quan el cicles formatius van iniciar la seva implantació i el Programa de Qualitat i Millora Continua va esdevenir una línea d’acció transversal, una filera de totxo en el mur de contenció d’una escola, que llavors lluitava per sobreviure.
En aquests anys, de treball i esforç per part de tots i totes, i per ordre cronològic, s’han consolidat els cicles formatius de sanitària, el batxillerat artístic, el Projecte Magnet de l’ESO, el Batxibac i just aquest curs ha començat el curs de Batxillerat Internacional.
Aquest certificat és un reconeixement no només a les persones que hi vam creure des dels inicis sinó també a totes les que treballen dia a dia i fan possible que es sostingui aquesta organització.
Implantar un sistema de gestió de centre que garanteixi una millor organització (planificant i executant) i una millora continua (revisant i millorant) no és fàcil i per això arribar-hi té més mèrit.
Ara som un dels 120 centres a Catalunya amb la ISO 9001.
Dels projectes que es van coure en aquell 2010 en un Sant Josep de Calassanç malferit, tots han arribat a bon port al Moisès Broggi.
Ara que els miro com pugen per rebre el reconeixement, em ve la imatge d’un cercle que es tanca.
En constant moviment però, les idees bullen i nous projectes arriben a les mans inquietes.
Què n’estaria d’orgullós el Dr. Moisès Broggi!
Sandra Díaz 
ARTICLES RELACIONATS

ALTRES ENTRADES