jueves, julio 18, 2024
spot_img
InicioInstitutBatxilleratL'Alba S. i l'Elena V. ens representen al XVIIIè Congrés de...

L’Alba S. i l’Elena V. ens representen al XVIIIè Congrés de TR del districte

Els passats dies 1 i 2 de març, dues alumnes de l’Institut Moisès Broggi, la Alba Serrano Piñero i l’Elena Vicente Sola, van participar com a representants de l’institut en el XVIIIè Congrés de Treballs de Recerca del Districte de Sant Martí, a l’Auditori de Sant Martí. Aquest congrés, que compta amb el suport i organització tant del Districte de Sant Martí, com del CRP del Districte com de l’Institut Joan d’Àustria (a càrrec dels quals va quedar tota l’organització i logística de l’acte), és el més antic que es realitza a la ciutat de Barcelona. Hi van participar en total 30 alumnes seleccionats/des a tots els centres de secundària post-obligatòria del Districte.
Les dues jornades consistien en l’exposició i defensa oral del treball de recerca que l’alumnat havia realitzat i que, des de cada centre, ja havia estat qualificat com d’excel·lència.
L’Alba Serrano va presentar el seu treball Tic, Tac. Procés creatiu d’una animació, on es presenten les eines i coneixements que calen per a desenvolupar una animació digital. El treball se centra en un doble procés: per una banda el procés creatiu de gairebé un any en forma de producte audiovisual, i d’altra banda, les etapes de preproducció, producció i postproducció d’aquest producte, tant pel que respecta al programari com pel que respecta al muntatge, o a l’elaboració de la banda sonora (també realitzada per ella). El producte final el podeu veure a albaserranocreations.wixsite.com/tictac
L’Elena Vicente va presentar En busca del secreto Best-seller, on a partir de la lectura de 8 best-sellers es fa una mirada metòdica pròpia dels estudis de Teoria de la Literatura a partir de l’anàlisi comparatiu de l’ús dels diferents elements es que configuren, de forma crítica i objectiva, la creació literària.
Els tres millors treballs representaran el Districte de Sant MArtí en els Premis de la ciutat de Barcelona. Encara no se saben quins han estat triats però el que sí sabem és que, ho siguin o no, són treballs dels quals ens fan sentir orgullosos de formar part de l’institut Moisès Broggi.
ARTICLES RELACIONATS

ALTRES ENTRADES