martes, mayo 28, 2024
spot_img
InicioBatxilleratBatxibacActivitat de coneixença a primer de batxillerat

Activitat de coneixença a primer de batxillerat

Aquest curs 2018-2019 al Broggi hi ha 106 alumnes de primer de Batxillerat repartits en les modalitats de Batxillerat Artístic, Científic-tecnològic, Humanístic-social, Internacional i Batxibac. Alguns d’ells van estudiar al Broggi però la gran majoria son nous al centre.

A petició de l’alumnat, per tenir l’oportunitat de conèixer companys i companyes amb els que no coincideixen mai a cap classe, es va fer una activitat de coneixença.

A tutoria els propis alumnes van proposar diverses activitats i finalment es va escollir una que permetés dinamitzar el centenar d’alumnes, que fos fàcil d’organitzar, i que tingués un component lúdic i d’atzar.

Organitzats en dues rotllanes concèntriques, encarats uns amb els altres, van girar en sentit contrari al ritme de la música. Tot l’alumnat portava una etiqueta amb el seu nom i un dibuix relacionat amb alguna cosa relativa al propi alumne. Quan la música s’aturava, havien de de conversar amb la persona que tenien al davant; saludar-la pel nom i intentar esbrinar el perquè d’aquell dibuix.

L’activitat va durar aproximadament una hora amb una aire molt festiu. La mitjana d’alumnes nous que va conèixer cadascú va ser d’uns 7 o 8.

Ha estat l’inici de noves amistats!

Gran equip de tutores i coordinadora que ho ha fet possible!

No us perdeu algunes imatges:

ARTICLES RELACIONATS

ALTRES ENTRADES