jueves, abril 25, 2024
spot_img
InicioESOProjecte de 3r d'ESOInstal·lacions artístiques de 3r ESO

Instal·lacions artístiques de 3r ESOEn paral.lel al projecte Estrumetacles en el que l’alumnat de 3r d’ESO està desenvolupant l’automatització d’una cèl.lula, cada alumne ha realitzat aquestes fantàstiques instal.lacions artístiques a la matèria d’educació plàstica visual i audiovisual de 3r d’ESO.

Aquest trimestre hem treballat el món de la il·lustració científica, però des d’una òptica força artística: cada alumne ha dissenyat una instal·lació artística complexa. Cada alumne ha imaginat la seva idea en una sala d’un museu d’art contemporani.
Com veieu la proposta ha servit per tal d’aprendre a dissenyar en un full Din A4 una idea concreta. Hem après que el llenguatge visual fa servir convencionalismes gràfics com ara les ampliacions, escales, seccions, trencaments, acotacions, notes explicatives… Per explicar cada proposta hem hagut de triar entre una vista dièdrica, una perspectiva cònica o una axonometria. Com podeu veure tots tenen elements destacats dels que estar orgullosos.


Esperem que encara que no tornin a estudiar dibuix aquestes nocions els puguin servir en la seva vida acadèmica i professional posterior. Com a mínim estaran més preparats per saber valorar les obres de qualsevol museu d’art contemporani.

ARTICLES RELACIONATS

ALTRES ENTRADES