jueves, mayo 30, 2024
spot_img
InicioVisual i plàsticaBatxillerat d'artsEmpreneduria i disseny: com millorar una botiga del barri

Empreneduria i disseny: com millorar una botiga del barri

Continuant amb els treballs de disseny sobre casos pràctics als que dedicar la nostra atenció, se’ns va acudir oferir els nostres serveis de disseny i marketing a algunes botigues del barri (matèria de disseny del batxillerat d’arts).
Es tractava de detectar mancances en comerços reals a partir d’un estudi de l’aparador de la botiga. Els nostres alumnes van fer una feina detectant problemes relacionats amb colors, materials, espais, integració de la imatge corporativa, possible ampliació del mercat objectiu del comerç, etc…
Com podeu veure, els alumnes es van prendre molt professionalment l’encàrrec.
En aquest estudi alguns alumnes van treballar amb programari informàtic, per realitzar virtualment la millora dels espais estudiats, o també per maquetar el treball final.
Compartim amb vosaltres aquest treball en format revista (issuu) sobre una modificació en una teteria del barri maquetat amb l’Adobe InDesign.
 
En general hem quedat força satisfets amb el resultats i esperem que en alguns casos els nostres clients apliquin les millores proposades pels alumnes.
En els treballs finals del curs esperem millorar els aspectes de normalització en el dibuix tècnic (acotacions, seccions, convencions axonomètriques…).
També en el coneixement dels materials de construcció, en el que encara ens falta molt per aprendre  (fustes: tipologies i acabats, plàstics…).
ARTICLES RELACIONATS

ALTRES ENTRADES