jueves, mayo 30, 2024
spot_img
InicioVisual i plàsticaBatxillerat d'artsProjecció de l'audiovisual de Cinema en Curs al nostre centre

Projecció de l’audiovisual de Cinema en Curs al nostre centre

Finalment tenim data per projectar el documental que ha fet l’alumnat de 1r de BTX artísti sobre el Centre de Restauració de Béns i Mobles de Catalunya, dins del marc del projecte Cinema en curs i amb l’acompanyament del cineasta Jordi Morató. Tenim moltes ganes de compartir aquesta peça amb vosaltres, després de tot l’esforç dels últims mesos per poder idear, rodar, muntar, posar veus i música al documental ‘Més enllà del llenç’. Pensem que aquest film col·lectiu pot ajudar a valorar un ofici tan necessari com el de la restauració d’obres d’art. Us adjuntem el cartell, que ha fet Clara Martínez, alumna de cinema en curs.

Volem aprofitar també per agrair-vos la vostra col·laboració al projecte, cercant-nos espais per enregistrar veus, portant-nos en cotxe fins Santes Creus, deixant-nos classes de les vostres matèries, fent malabars a la vostra programació per encabir les nostres hores de muntatge, acompanyant-nos als rodatges… i mil altres coses que són part dels projectes col·lectius i que fomenten la tasca important de crear i consolidar la comunitat educativa.
Gràcies per implicar-vos en aquest procés! Una part del documental també és vostra :).

Us esperem a totes, alumnat, famílies, equips docents i PAS, el dilluns dia 20 de juny a les 19h a la sala d’actes de l’institut.

Agrairem que confirmeu la vostra presència per poder fer una previsió d’aforament i ventiladors a la sala d’actes (podeu venir amb més familiars i persones properes i interessades en el cinema).


Mentrestant podeu anar obrint boca amb les imatges i articles de les presentacions que vam fer a la Filmoteca de Catalunya i a la Cineteca de Madrid.- Projecció a la Filmoteca de Catalunya, article del dia 1 de juny, i les fotografies de les jornades.

Article sobre la presentació a la Cineteca de Madrid i fotografies de l’acte.

Serà un gust trobar-nos! Fins dilluns!

ARTICLES RELACIONATS

ALTRES ENTRADES