sábado, junio 22, 2024
spot_img
InicioVisual i plàsticaBatxillerat d'artsDissenyem les sobrecobertes dels nostres propis llibres

Dissenyem les sobrecobertes dels nostres propis llibres

Per acabar l’any a la matèria de Disseny (2n de batxillerat) hem presentat aquest treball de disseny de sobrecobertes de llibres i discos.
A l’inici del curs vam treballar el món de les tipografies manualment i ara hem treballat digitalment amb el programa Adobe Illustrator. Puntualment alguns alumnes han treballat també l’edició d’imatges de mapa de bits amb Adobe Photoshop.

Aquests son alguns esbossos a les llibretes.

Vam treballar a partir del llibre “Visionarios del diseño gràfico” de Caroline Roberts, estudiant alguns dissenyadors rellevants. Aquesta feina ha quedat reflectida al bloc de dibuix, juntament amb la feina compositiva de maquetació. A primer només vam treballar aquests aspectes en treballs puntuals.

Aquest treball ha introduït molts conceptes nous com ara la gestió del color (colors llum i colors pigment), creació de pdf’s per imprimir, cartes cromàtiques, etc… Al llarg del curs continuarem desenvolupant-los.

Evidentment no hem escrit tots aquests llibres, però com a mínim ja tenim els títols i les sobrecobertes!
Properament ens concentrarem en el treball manual amb el bloc de treball a partir de treballs més ràpids sobre el món de la imatge corporativa i els estampats.

ARTICLES RELACIONATS

ALTRES ENTRADES